14 octubre 2017

10 ANYS DE SARRIÀ CAMINA!


Enguany es compleixen 10 anys de la primera excursió conjunta entre el Centre de Sarrià i el Centre Excursionista els Blaus. L’experiència va néixer amb la vocació d’aplegar les sortides de caire popular que feien ambdues entitats en una proposta engrescadora a gent no avesada a caminar i per descobrir aquell patrimoni natural i cultural que només es pot conèixer o assaborir anant a peu.

Celebrarem aquests 10 anys tornant als orígens, repetint la primera excursió a l’indret de la Rierada, salt d’aigua proper a la masia de Can Castellví, del terme de Molins de Rei. En aquella ocasió vam iniciar l’itinerari a La Floresta i després d’assolir vam recular fins a Valldoreix. Aquesta vegada seguirem tota la vall de Can Castellví fins a Molins de Rei.

Feliç aniversari caminaires!