14 octubre 2017

TROBADA D’INICI DE TEMPORADA DEL CP SARRIÀ


12 d’octubre de 2017. Un any més la secció de futbol, el nostre estimat club CP Sarrià, ha realitzat la trobada la presentació dels seus equips en l’inici de temporada. Una trobada de germanor per acollir els jugadors i les famílies noves i mostrar-los que formen part d’un club que promou la practica del futbol com a eina de superació personal i col·lectiva, amb joc net, respecte i sense violència. I que com a part integrant del Centre de Sarrià comparteixen aquests valors esportius amb els valors culturals i de sensibilitat artística promoguts per a seccions dedicades al teatre, al cant i a la dansa, així com els valors de la solidaritat i l`espiritualitat promoguts per les seccions específicament dedicades a la formació de la persona.

Una gran xocolatada per a tots els assistents i la foto de família van marcar l’inici i el final de la trobada. Que sigui una temporada d`èxits ja que, tal i com va recordar en Pitu, el president del club, en el futbol s`ha de sortir a guanyar. Vegeu el reportatge.