Programació de música

20 octubre 2017

CONCERT CLAMS: MÚSICA PER A LA INCLUSIÓ


Clams, una banda de pop-rock nascuda sota l’impuls del projecte Música per a la inclusió, d’integració social de persones amb diversitat funcional, presenta el seu tercer disc: Ciclorama

Divendres 20 d’octubre, a les 20,30h al Teatre de Sarrià.

Entrada general 10€. Menors fins a 12 anys: entrada lliure
Venda d’entrades el mateix dia del concert

Clams va sorgir de l’èxit que va tenir el projecte Música per a la Inclusió. El projecte té la finalitat de contribuir a canviar la mirada envers les persones amb discapacitat, visibilitzant les seves capacitats i fent de pont cap a la inclusió social del col·lectiu.

Clams va autoeditar el seu primer disc a mitjans de l’any 2014 juntament amb el seu videoclip “A sobre d’un coet”. L’any 2015 van presentar el seu segon treball “Aigua i Pedra” enregistrat i mesclat a Cal Pau Recordings i masteritzat per Charly Chicago.

Actualment ens presenten el seu tercer cd “CICLORAMA” amb la discogràfica La Produktiva Records i distribució per part de Discmedi, on transmeten la maduresa artística i musical assolida durant de tots aquests anys com a banda.

La premsa diu: “Les ganes i l’art que aconsegueixen aquests lluitadors en cada tema no tinc cap dubte que neix de la seva energia única….” Albert Espinosa

www.clams.cat