Sarrià camina!

Sarrià camina Logo 4,3. El bo!
 

Sarrià camina! és un programa d’iniciació a l’excursionisme com a pràctica cultural i esportiva organitzat conjuntament pel Centre de Sarrià i el Centre Excursionista els Blaus.

Les sortides que us proposem són per a tots els públics, petits i grans, neòfits i experts. Fora d’algunes excepcions, són caminades de diumenge al matí i d’un nivell moderat: (màxim de dotze quilòmetres de distància i quatre hores de marxa, sense dificultats tècniques)

Les entitats organitzadores realitzen aquestes sortides com a part de les seves activitats sense ànim de lucre. No obstant això, els participants hauran d’assumir els costos relatius al transport fins a la sortida de l’itinerari -tant si és en transport públic com en cotxes particulars- i de l’avituallament que es proporcioni, si és el cas.

Aquestes excursions estan subjectes a la normativa d’activitats esportives i requereixen inscripció prèvia i la contractació d’una assegurança que es podrà realitzar en el moment de la inscripció. El cost de l’assegurança, vigent només el dia de l’excursió, és de 3€, aproximadament.

El socis del Centre de Sarrià tenen coberta aquesta assegurança amb la quota anual de l’entitat i els que disposin de la tarja en vigor de la Federació d’Entitats Excursionistes, amb l’assegurança de la federació. Ambdós estan exempts de contractar-ne cap altra.

Descarrega’t el trípic de les excursions de Sarrià CAMINA 2017-18 (1)

Visita la nostre web

 
Els camins que hem trepitjat, els indrets que hem conegut…. Els reportatges de les nostres excursions

Actes en curs

No hi ha actes en curs en aquests moments.

Actes previstos

No hi ha actes per mostrar